Want your
own Fotopage?








 
Asfaziahtun's Fotopages

By: Asfaziahtun Zakaria

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]
Sunday, 3-May-2009 13:28 Email | Share | | Bookmark
WEDDING CAKE AND HANTARAN CAKE

 
 
 
View all 6 photos...
Salam,

Kek ni ditempah oleh Noridah untuk majlis perkahwinannya hari ini. Kek Chocolate Moist untuk kek hantaran dan Chocolate Sponge cake serta Pandan Spongecake untuk wedding cake. Warna tema untuk kek hantaran adalah warna oren. Nak design yang sama dalam entry sebelum ini hanya tukar warna jer katanya. Untuk wedding cake pula, 2 tiers stacked wedding cake. Bahagian bawah kek sponge choc and bahagian atas pandan sponge cake. Semoga pasangan pengantin ini berpuas hati dan bahagia selama-lamanya. TAHNIAH!!








Sunday, 26-Apr-2009 18:10 Email | Share | | Bookmark
3D CAR CAKE & NO.2 CAKE

 
 
 
View all 5 photos...
Salam,

Tempahan kali ni datang daripada Aiin dari Petaling Jaya. Membuat tempahan 3D Car Cake dan Kek No.2. 3D Car Cake adaptasi daripada birthday cake anak saya Harras. Aiin kata nak sebijik macam yang saya buat tu. And then tambah pulak Kek No.2. Kedua-duanya Choc Moist Cake (base) dan Vanilla sponge cake (car & no.2 bgn atas). Harapan saya agar birthday boy dan girl happy dengan kek masing2.





Monday, 20-Apr-2009 22:24 Email | Share | | Bookmark
Spongebob Again

 
 
Tempahan diterima Dari Kak Tun untuk birthday anak lelakinya M.Luqman Arif. Walau pun birthdaynya dah lepas, tapi masih membuat tempahan. Asalkan masih bulan April katanya. Kek Choc Moist seberat 1kg dengan dekorasi Spongebob. Hope they enjoy it!



Thursday, 16-Apr-2009 11:34 Email | Share | | Bookmark
PRICE & GALLERY

Salam,

Just to update bagi yang masih belum tahu, saya ada satu lagi blog yang lebih detail berkenaan produk yang saya hasilkan. Sila layari http://hasfardelights.blogspot.com @ klik sahaja pada tajuk yang sama di sebelah kiri FP ini. Cheerss...


Thursday, 16-Apr-2009 03:00 Email | Share | | Bookmark
KEK SPONGEBOB DAN GOODIES

 
 
 
View all 4 photos...
Tempahan diterima dari Pn Nora untuk sambuatn birthday anak lelakinya Ammar. Beliau menempah 2kg Kek Choc Moist dengan gambar Spongebob. Nak sama macam dalam FP Asfa katanya. So, this is the outcome. Harap beliau berpuas hati. Tempahan ini beriringan dengan 70 set goodies. Goodies ini berisikan 2 keping Choc Oats Monster Cookies dan Blueberry muffins. Semoga sambutan berjalan lancar. Happy Birthday Ammar!





[<<  <  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  18  19  20  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net